2011. május 6., péntek

Szombati látogatás (május 14.) ... és még pár infó!!!!

Kedves Szülők!

A fiúknak már a tavaszi szünet előtt hirdettük, de még mindig nem jutott el mindenkihez az az információ, hogy a jövő heti szülői látogatás szombaton lesz vasárnap helyett (de csak a nyolcadikosoknak).
Május 15-én (vasárnap) a bencés csónakház lehetőségét kihasználva Győrbe megyünk evezni (kenuzni) az osztállyal. Mivel reggel indulunk, ezért azt kértem a fiúktól, hogy tegyük át szombatra a szülői látogatást. Szombaton az utolsó óra után egész estig a szüleivel lehet mindenki. (Akiknek mégis csak a vasárnap lenne alkalmas a találkozásra, kérem, írjanak nekem egy e-mailt!)

Idén az utolsó szülői látogatáskor (május 29.) szeretnénk egy szülő-diák találkozót összehozni. Délelőtt 10 és 12 között az egész osztály a pannonhalmi Szent Jakab házban várja a szülőket. Aki teheti, mindenképp jöjjön el, mert ez egy lehetőség arra is, hogy a szülők is megismerhessék egymást.
Üdítőkről az osztály gondoskodik. Szívesen vesszük - a 36 mindig farkaséhes fiú biztosan - ha az anyukák sütnek egy kis sütit, ha lehetséges.

Idén nyáron is szervezünk egy kis "osztálykirándulást", ami persze nem kötelező, de akik tavaly eljöttek, nem bánták meg. A Balatont szeretnénk körbetekerni 4-5 nap alatt. Minden nap fürdenénk, bicikliznénk (esetleg felkeresnénk egy-két szép helyet). Kérem, ha valaki megteheti, hogy sátorhelyet biztosít egy-egy éjszakára (van egy telek vagy nyaraló, ahol nem zavarunk) a déli vagy az északi parton, írjon nekem! A nyári táborok alatt olyan barátságok is szövődhetnek, amelyek év közben nem jöttek létre az osztályban. Kérem, beszéljenek a fiúkkal, hogy ne csak otthon pihengessenek a nyáron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése