2011. április 14., csütörtök

Dömötör egy versenyükről ...

A körzeti bajnokságon a nevéből is adódóan a körzeti iskolák indultak mint például Écs,Nyúl,Táp és hasonló. Ezt a versenyt elég simán megnyertük mindössze 12 ponttal (a csapat pontjai úgy jönnek össze hogy a beérkezési sorrendet adjuk össze) a sorrend Báthy Bence 1. Kiss Dömötör 2. Topa Lukács 3. Hunyadi Gergely 6.
Az első két csapat jutott tovább a megyei döntőbe, amit Győrben rendeztek. Ehhez nem kell sok magyarázat, egyértelmű Győr-Moson-Sopron megye körzeteiből a továbbjutó csapatok jutottak ide. Ezt már egy kicsi nehezebb volt megnyerni itt 54 pontot szereztünk a másodiknak pedig 59 pontja lett, és így bejutottunk az országos döntőbe, amit Gödöllőn rendeztek. A várakozások nem voltak túl nagyok, ezzel szemben egy elég előkelő eredményt, a 3. helyet sikerült megszerezni.
Az országos döntőben 4000 métert kellet futni a körzetin, a megyein pedig 3000 m volt a táv. Ezenkívül voltunk még egy Katalikus Iskolák Országos Versenyén, amit szintén megnyertünk, ezt Ballasagyarmaton rendezték.  Tömören ennyi lenne az egész. Bácsinak nagy köszönet hogy felkészített minket!
 Kiss Dömötör

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése